tőzsdék

logo-footer.a058f8d5

CRYPTO CHIP TOKEN (BVC) listázva a COINTIGER-en

A CoinTiger az első kriptotőzsde, amely a natív TigerCash (TCH) tokenjével bevezet egy részvénymechanizmust. A 2017 novemberében történt elindítása óta a CoinTiger továbbfejlesztette a platformját, és mostanra webes, iOS és Android alkalmazásokból álló ökoszisztémával rendelkezik. A CointTiger szolgáltatásokat nyújt (pl. kriptopénz, Fiat & Margin kereskedés, Booster alap, Futures, Labs, IEO Project & Voting program). Ma már az egyik legnagyobb tőzsdének számít.

logo

CRYPTO CHIP TOKEN (BVC) listázva az Indoex-en

Az INDOEX INTERNATIONAL egy kínai székhelyű vállalat, amely segít az ügyfeleknek kihasználni a blokklánc technológia előnyeit. Az INDOEX víziója az, hogy a digitális eszközöket egyszerűvé és elérhetővé tegye. A 2019. január 16-án indított IndoEx egy decentralizált tőzsde, amelynek székhelye Észtországban és az Egyesült Királyságban található. Támogatja az EUR/USD fiat párokat. Célja, hogy a legbiztonságosabb, leggyorsabb digitális eszközcsere legyen, amelyet a tapasztalt kereskedők, szakemberek és intézmények kiszolgálására terveztek.

pancake

CRYPTO CHIP TOKEN (BVC) listázva a pancakeswap-en

"A PancakeSwapnak van a legtöbb felhasználója minden eddigi decentralizált platform közül. És ezek a felhasználók mostanra több mint 4,2 milliárd dollárnyi pénzt bíztak a platformra. Kereskedj, keress és nyerj kriptót a galaxis legnépszerűbb decentralizált platformján." Ahogy ők mondják: "A Hold palacsintából van."

vizslaswap

CRYPTO CHIP TOKEN (BVC) listázva a VIZSLASWAP-on

A VIZSLASWAP a hungarian vizsla inu ökoszisztéma hűséges barátja és szíve. A VizslaSwap egy BNB Smart Chain-en futó decentralizált tőzsde, rengeteg funkcióval, amelyekkel kereskedhetsz és tokeneket kereshetsz.

Crypto Chip Token