gyik

Összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket. Ha nem találja a keresett választ, lépjen velünk kapcsolatba.
Mi az a Crypto Chip Token?

A Crypto Chip token egy hűség (BEP-20) token, amelynek célja, hogy egy modern és kényelmes, többfunkciós megoldást nyújtson az online boltok vásárlói (vásárlók) és maguk a webshopok számára.

Melyik blokkláncon érhető el a Crypto Chip Token?

A Crypto Chip projekt a legszélesebb körben használt blokkláncon, a Binance Smart Chain-en (BSC) érhető el, BEP-20 szabványon.

Hogyan vásárolhatok Crypto Chip tokeneket?

Crypto Chip tokeneket vásárolhat a DEX platformokon, mint a PancakeSwap, VizslaSwap illetve a CEX oldalakon, mint a CoinTiger és az Indoex.

Mi az a CoinTiger?

A CoinTiger az első kriptotőzsde, amely a natív TigerCash (TCH) tokenjével bevezet egy részvénymechanizmust. A 2017 novemberében történt elindítása óta a CoinTiger továbbfejlesztette a platformját, és mostanra webes, iOS és Android alkalmazásokból álló ökoszisztémával rendelkezik. A CointTiger szolgáltatásokat nyújt (pl. kriptopénz, Fiat & Margin kereskedés, Booster alap, Futures, Labs, IEO Project & Voting program). Ma már az egyik legnagyobb tőzsdének számít.

Mi az a PancakeSwap?

“A PancakeSwapnak van a legtöbb felhasználója minden eddigi decentralizált platform közül.
És ezek a felhasználók mostanra több mint 4,2 milliárd dollárnyi pénzt bíztak a platformra. Kereskedj, keress és nyerj kriptót a galaxis legnépszerűbb decentralizált platformján.” Ahogy ők mondják: “A Hold palacsintából van.”

Mi az a VizslaSwap?

A VIZSLASWAP a Hungarian vizsla inu ökoszisztéma hűséges barátja és szíve. A VizslaSwap egy BNB Smart Chain-en futó decentralizált tőzsde, rengeteg funkcióval, amelyekkel kereskedhetsz és tokeneket kereshetsz.

Mi az a Crypto Chip Loyalty NFT kártya?

A hűség NFT kártya egy olyan kártya, amely lehetővé teszi a Bevachip.hu webáruházban történő kedvezményes vásárlást, és NFC-chippel rendelkezik, amely névjegykártyaként működik. Minden kártya személyre szabott, így több funkcióval rendelkezik.

Mire használható egy Crypto Chip Loyalty Card?

Olvasson további részleteket az alábbi oldalon.

Mi az a Be-Va Chip?

A Be-Va Chip Kft. 1997-ben alakult. Azzal a céllal, hogy megfizethető, megbízható és modern webáruház legyen az elektronika és kiegészítők területén. Folyamatosan megújuló webáruházunkban a legújabb, legtrendibb készülékeket találja meg elérhető áron, széles választékkal. Jelenleg közel 115.000 termék található az áruházban, amely naponta frissül és bővül.

Mi az a blokklánc?

A blokklánc egy olyan elosztott adatbázis vagy főkönyv, amelyet egy számítógépes hálózat csomópontjai között osztanak meg. Adatbázisként a blokklánc elektronikusan, digitális formában tárolja az információkat. A blokkláncok leginkább a kriptopénzrendszerekben, például a Bitcoinban vagy az Ethereumban betöltött kulcsfontosságú szerepükről ismertek, a tranzakciók biztonságos és decentralizált nyilvántartásának fenntartása érdekében. A blokklánc újítása az, hogy garantálja az adatok nyilvántartásának hűségét és biztonságát, és bizalmat generál anélkül, hogy megbízható harmadik félre lenne szükség.

Mi a különbség a token és a coin (érme) között?

A kriptoipar szerint a legfontosabb különbség az érmék és a tokenek között az, hogy a kriptoérmék egy blokklánc, például a Bitcoin vagy az Ethereum natív eszközei, míg a kripto tokeneket a meglévő blokkláncra épülő platformok és alkalmazások hozzák létre.

Crypto Chip Token