loyalty card nft
hűségkártya nft

A következő oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a Crypto Chip Token hűségkártyáról. Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

A Crypto Chip Token Loyalty Card NFT-k a Binance hivatalos NFT Marketplace felületén a token grafikusának profilján keresztül vásárolhatóak meg BUSD ellenében. Az egyszerűség kedvvéért ehhez egy rövidített url készült https://nft.cryptochiptoken.com címen.

Ebből az NFT-ből összesen 4 típus létezik, amelyeket a rajtuk feltüntetett és a címükben és leírásukban is szereplő százalékmegjelölés különböztet meg. 1, 2, 3 és 4%-os NFT-k érhetőek el a kínálatban. Mindegyikből jelenleg egy darab elérhető 0001-es sorszámmal, de az érdeklődés megnövekedésével továbbiak is mintelésre és feltöltésre kerülnek egyesével növekedő sorszám alapján.

Ezek az NFT-k fix áron elérhetőek. Jelenlegi áruk:

Crypto Chip Loyalty Card NFT 1% -> 45 BUSD

Crypto Chip Loyalty Card NFT 2% -> 85 BUSD

Crypto Chip Loyalty Card NFT 3% -> 120 BUSD

Crypto Chip Loyalty Card NFT 4% -> 160 BUSD

Az NFT tulajdonosa a vásárlását regisztrálni tudja a https://cryptochiptoken.com/loyaltycard oldalunkon, ahol ezzel egyidejűleg megrendelheti az NFT-hez tartozó fizikai kedvezménykártyáját. Ez a fizikai valójában is létező kártya egy NFC chipet tartalmaz, amelyre szabadon választott adatait felprogramozzuk, majd számára ezt ajándék formájában megküldjük.

A kártya így névjegykártyaként használható, hiszen az NFC chippel rendelkező okostelefonokhoz érintve, az abba táplált adatok a készülék kijelzőjén megjelennek és menthetővé válnak.

További előnyt jelent, hogy a névérték százalékának megfelelő kedvezményben részesül (1, 2, 3 vagy 4%) az NFT tulajdonosa minden https://bevachip.hu webáruházban történt vásárlásának bruttó értékéből. A kedvezmény érvényesítéséhez a rendelést követően azonnal, a rendelésszámot feltüntetve emailben kell fordulni az ügyfélszolgálathoz a bevachip@bevachip.hu email címen. Ebben az emailben szerepelnie kell a kedvezményt igénylő adatainak (név, rendelésszám, wallet címe amelyen az NFT található). Kedvezményt csak már regisztrált NFT-k esetében tudunk érvényesíteni, hiszen csak ebben az esetben ellenőrizhető, hogy valóban az arra jogosult igényli-e a kedvezményt.

Az NFT-k eladási árából levonódik a Binance NFT Marketplace-re történt mintelési költség (fix ár) illetve a platform fee (1%). a fentmaradó összeg

- 10%-a a team walletre kerül a további fejlesztések és marketing költségek fedezetére.

- 45%-ából BVC token kerül vásárlásra az árfolyam stabilitásának megőrzése érdekében.

- 45%-a pedig az úgynevezett GENERATIVE walletre érkezik, ahonnan holdereinket fogjuk jutalmazni különféle feltételek alapján.

A holderek számának megtartása és a további holder szám emelkedés érdekében bevezetjük a "Guardian of Value" címet, amelyet azzal lehet kiérdemelni, ha a felhasználó NFT-t vásárol egy olyan tárcára, ahol Crypto Chip Tokennel rendelkezik és tartja azokat.

Amennyiben nincs BVC token eladás/váltás az adott tárcáról

- 6 hónapig: az NFT értékének 5%-át

- 12 hónapig: az NFT értékének újabb 5%-át

- 18 hónapig: az NFT értékének újabb 5%-át

- 24 hónapig: az NFT értékének újabb 10%-át írjuk jóvá BVC tokenben az adott walleten.

Más webáruházaknak is lehetősége van NFT alapú kedvezménykártyák kibocsátására a Crypto Chip Token gondozásában. Ennek megfelelően a csatlakozási szándék és a részletek/költségek tisztázása után vállaljuk:

- Az NFT kedvezménykártyák egyedi grafikai tervezését az arculatnak megfelelően,

- Ezek feltöltését, mintelését a Binance NFT Marketplace felületére,

- Fizikai kártyák készítését és felprogramozását.

 

Az újonnan becsatlakozók számára az alábbi előnyökkel jár a Crypto Chip Token által kidolgozott hűség és kedvezménykártya programban részvétel:

- Nem szükséges szaktudás, sem grafikai, sem kripto szempontjából,

- Nem szükséges Binance csatlakozás, akkreditált hozzáférésünket használva elérhető partnereink számára is a világ egyik vezető kripto platform felülete,

- Nem szükséges saját token létrehozása, az NFT-k kereskedelme akár BUSD-ben is folytatható,

- Azonnal lehetőség van saját üzletükben részleges vagy teljes kriptovaluta elfogadásra, hiszen a Crypto Chip Token ezzel a fő céllal jött létre.

Tehát az NFT vásárlásával az alábbi előnyök érhetőek el:

- Büszke tulajdonosa lehetsz egy Crypto Chip Loyalty Card NFT-nek

- A névérték szerinti kedvezményben részesülsz a bevachip.hu webáruházban történt minden vásárlásod bruttó értékéből

- Az NFT regisztrálását követően ajándékba kapsz egy fizikai valójában is létező NFT-hez képest ugyanúgy kinéző NFC chipes kártyát a regisztrációkor kiválasztott felprogramozott adataiddal, amelyet digitális névjegykártyaként használhatsz

- Amennyiben azon a tárcán, amelyre az NFT-t vásároltad nem történik BVC eladás 6-12-18-24 hónapig az NFT árának 5-5-5-10%-át (tehát 2 év után 20%-ot) visszakapsz

 

Teendők az NFT vásárlása után:

- Regisztráld az NFT-det a cryptochiptoken.com/loyaltycard oldalon az adatait megadásával

- Válaszd ki, hogy mely megadott adataiddal programozzuk fel

- Várd postai úton az ajándék NFC kártyádat

- A bevachip.hu webáruházban történt vásárlásodat követően a bevachip@bevachip.hu email címen azonnal jelezd, hogy kedvezményre jogosító NFT-vel rendelkezel

- Az eltelt idő függvényében 6-12-18-24 hónap múlva jelentkezz, ha nem történt a tárcádról BVC eladás ezen időszak alatt, hogy érvényesítsd az NFT vételárából visszajáró jutalom %-ot

A fizikai NFC-kártyája pontosan úgy fog kinézni, mint a megvásárolt NFT. Szabványos hitelkártya méret.

Miután megvásárolt egy NFT-t, értesítenie kell minket az alábbi űrlapon. Mi 24 órán belül ellenőrizzük a vásárlást, és technikusunk beprogramozza az egyedi kártyát, és elküldi az Ön postacímére. Ez európai cím esetén általában néhány munkanapot vesz igénybe, más kontinenseken lévő címek esetén pedig 2-4 hetet.

Tárolt adatok: az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, pénztárcacíme, postacíme. Az alábbi űrlapon pontosan kiválaszthatja, hogy mit szeretne tárolni a kártyáján.

A kártya tartalmaz egy NFC-chipet, amely a kívánt adatokkal van programozva. Akár digitális névjegykártyaként is használhatja, mert amikor hozzáérinti egy másik személy telefonjához, az Ön elérhetőségei azonnal megjelennek és elmenthetők.

Nagyon egyszerű! Lépjen kapcsolatba velünk a rendelés leadása előtt, és mondja meg, hogy igényt tart a kedvezményre. Munkatársaink ellenőrizni fogják az igénylés jogosságát, és a kapott egyszeri kuponkóddal máris leadhatja a megrendelését a beépített kedvezménnyel.

Az NFC-chipben tárolt adatokat távolról nem lehet törölni, így a kártya megtalálója megtalálhatja, és ha szerencséje van, visszakaphatja. Amennyiben ez nem így történik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a csere érdekében.
Ha NFC-kártyáját bűncselekmény során ellopták, forduljon a hatóságokhoz.

Nem, mert a Loyalty Card NFT és NFC kártyák csak ebben a kivitelben készülnek, hogy egységesek maradjanak.

Igen, de vásárlásonként csak egyféle kedvezményt lehet beváltani a bevachip.hu webshopban.

Regisztrálja az NFT-t! Ha NFT vásárlása után fizikai kártyát szeretne igényelni, kérjük, töltse ki gondosan az alábbi űrlapot.