loyalty card nft
hűségkártya nft

A következő oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a Crypto Chip Token hűségkártyáról. Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

UTILITY LEÍRÁS: 1. HOL TALÁLHATÓAK MEG EZEK AZ NFT-K?

A Crypto Chip Token Loyalty Card NFT-k a Binance hivatalos NFT Marketplace felületén a token grafikusának profilján keresztül vásárolhatóak meg BUSD ellenében. Az egyszerűség kedvvéért ehhez egy rövidített url készült https://nft.cryptochiptoken.com címen.

UTILITY LEÍRÁS: 2. MILYEN TÍPUSOK LÉTEZNEK BELŐLE?

Ebből az NFT-ből összesen 4 típus létezik, amelyeket a rajtuk feltüntetett és a címükben és leírásukban is szereplő százalékmegjelölés különböztet meg. 1, 2, 3 és 4%-os NFT-k érhetőek el a kínálatban. Mindegyikből jelenleg egy darab elérhető 0001-es sorszámmal, de az érdeklődés megnövekedésével továbbiak is mintelésre és feltöltésre kerülnek egyesével növekedő sorszám alapján.

UTILITY LEÍRÁS: 3. AZ NFT-K ÁRAZÁSA:

Ezek az NFT-k fix áron elérhetőek. Jelenlegi áruk:

Crypto Chip Loyalty Card NFT 1% -> 45 BUSD

Crypto Chip Loyalty Card NFT 2% -> 85 BUSD

Crypto Chip Loyalty Card NFT 3% -> 120 BUSD

Crypto Chip Loyalty Card NFT 4% -> 160 BUSD

UTILITY LEÍRÁS: 4. AZ NFT REGISZTRÁLÁSA ÉS FIZIKAI NFC CHIPES AJÁNDÉKKÁRTYA IGÉNYLÉSE

Az NFT tulajdonosa a vásárlását regisztrálni tudja a https://cryptochiptoken.com/loyaltycard oldalunkon, ahol ezzel egyidejűleg megrendelheti az NFT-hez tartozó fizikai kedvezménykártyáját. Ez a fizikai valójában is létező kártya egy NFC chipet tartalmaz, amelyre szabadon választott adatait felprogramozzuk, majd számára ezt ajándék formájában megküldjük.

A kártya így névjegykártyaként használható, hiszen az NFC chippel rendelkező okostelefonokhoz érintve, az abba táplált adatok a készülék kijelzőjén megjelennek és menthetővé válnak.

UTILITY LEÍRÁS: 5. KEDVEZMÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE AZ NFT-VEL

További előnyt jelent, hogy a névérték százalékának megfelelő kedvezményben részesül (1, 2, 3 vagy 4%) az NFT tulajdonosa minden https://bevachip.hu webáruházban történt vásárlásának bruttó értékéből. A kedvezmény érvényesítéséhez a rendelést követően azonnal, a rendelésszámot feltüntetve emailben kell fordulni az ügyfélszolgálathoz a [email protected] email címen. Ebben az emailben szerepelnie kell a kedvezményt igénylő adatainak (név, rendelésszám, wallet címe amelyen az NFT található). Kedvezményt csak már regisztrált NFT-k esetében tudunk érvényesíteni, hiszen csak ebben az esetben ellenőrizhető, hogy valóban az arra jogosult igényli-e a kedvezményt.

UTILITY LEÍRÁS: 6. KÖLTSÉGEK ÉS A BEVÉTELEK FELHASZNÁLÁSA

Az NFT-k eladási árából levonódik a Binance NFT Marketplace-re történt mintelési költség (fix ár) illetve a platform fee (1%). a fentmaradó összeg

– 10%-a a team walletre kerül a további fejlesztések és marketing költségek fedezetére.

– 45%-ából BVC token kerül vásárlásra az árfolyam stabilitásának megőrzése érdekében.

– 45%-a pedig az úgynevezett GENERATIVE walletre érkezik, ahonnan holdereinket fogjuk jutalmazni különféle feltételek alapján.

UTILITY LEÍRÁS: 7. GUARDIAN OF VALUE UTILITY

A holderek számának megtartása és a további holder szám emelkedés érdekében bevezetjük a “Guardian of Value” címet, amelyet azzal lehet kiérdemelni, ha a felhasználó NFT-t vásárol egy olyan tárcára, ahol Crypto Chip Tokennel rendelkezik és tartja azokat.

Amennyiben nincs BVC token eladás/váltás az adott tárcáról

– 6 hónapig: az NFT értékének 5%-át

– 12 hónapig: az NFT értékének újabb 5%-át

– 18 hónapig: az NFT értékének újabb 5%-át

– 24 hónapig: az NFT értékének újabb 10%-át írjuk jóvá BVC tokenben az adott walleten.

UTILITY LEÍRÁS: 8. TOVÁBBI ELFOGADÓHELYEK BECSATLAKOZÁSA

Más webáruházaknak is lehetősége van NFT alapú kedvezménykártyák kibocsátására a Crypto Chip Token gondozásában. Ennek megfelelően a csatlakozási szándék és a részletek/költségek tisztázása után vállaljuk:

– Az NFT kedvezménykártyák egyedi grafikai tervezését az arculatnak megfelelően,

– Ezek feltöltését, mintelését a Binance NFT Marketplace felületére,

– Fizikai kártyák készítését és felprogramozását.

 

Az újonnan becsatlakozók számára az alábbi előnyökkel jár a Crypto Chip Token által kidolgozott hűség és kedvezménykártya programban részvétel:

– Nem szükséges szaktudás, sem grafikai, sem kripto szempontjából,

– Nem szükséges Binance csatlakozás, akkreditált hozzáférésünket használva elérhető partnereink számára is a világ egyik vezető kripto platform felülete,

– Nem szükséges saját token létrehozása, az NFT-k kereskedelme akár BUSD-ben is folytatható,

– Azonnal lehetőség van saját üzletükben részleges vagy teljes kriptovaluta elfogadásra, hiszen a Crypto Chip Token ezzel a fő céllal jött létre.

UTILITY LEÍRÁS: 9. ÖSSZEFOGLALÁS

Tehát az NFT vásárlásával az alábbi előnyök érhetőek el:

– Büszke tulajdonosa lehetsz egy Crypto Chip Loyalty Card NFT-nek

– A névérték szerinti kedvezményben részesülsz a bevachip.hu webáruházban történt minden vásárlásod bruttó értékéből

– Az NFT regisztrálását követően ajándékba kapsz egy fizikai valójában is létező NFT-hez képest ugyanúgy kinéző NFC chipes kártyát a regisztrációkor kiválasztott felprogramozott adataiddal, amelyet digitális névjegykártyaként használhatsz

– Amennyiben azon a tárcán, amelyre az NFT-t vásároltad nem történik BVC eladás 6-12-18-24 hónapig az NFT árának 5-5-5-10%-át (tehát 2 év után 20%-ot) visszakapsz

 

Teendők az NFT vásárlása után:

– Regisztráld az NFT-det a cryptochiptoken.com/loyaltycard oldalon az adatait megadásával

– Válaszd ki, hogy mely megadott adataiddal programozzuk fel

– Várd postai úton az ajándék NFC kártyádat

– A bevachip.hu webáruházban történt vásárlásodat követően a [email protected] email címen azonnal jelezd, hogy kedvezményre jogosító NFT-vel rendelkezel

– Az eltelt idő függvényében 6-12-18-24 hónap múlva jelentkezz, ha nem történt a tárcádról BVC eladás ezen időszak alatt, hogy érvényesítsd az NFT vételárából visszajáró jutalom %-ot

Hogyan fog kinézni a kártya?

A fizikai NFC-kártyája pontosan úgy fog kinézni, mint a megvásárolt NFT. Szabványos hitelkártya méret.

Hogyan jut el hozzám, és mennyi ideig tart?

Miután megvásárolt egy NFT-t, értesítenie kell minket az alábbi űrlapon. Mi 24 órán belül ellenőrizzük a vásárlást, és technikusunk beprogramozza az egyedi kártyát, és elküldi az Ön postacímére. Ez európai cím esetén általában néhány munkanapot vesz igénybe, más kontinenseken lévő címek esetén pedig 2-4 hetet.

Mi lesz beleprogramozva?

Tárolt adatok: az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma, pénztárcacíme, postacíme. Az alábbi űrlapon pontosan kiválaszthatja, hogy mit szeretne tárolni a kártyáján.

Mi a kártyának a funkciója?

A kártya tartalmaz egy NFC-chipet, amely a kívánt adatokkal van programozva. Akár digitális névjegykártyaként is használhatja, mert amikor hozzáérinti egy másik személy telefonjához, az Ön elérhetőségei azonnal megjelennek és elmenthetők.

Hogyan használhatom vásárláskor?

Nagyon egyszerű! Lépjen kapcsolatba velünk a rendelés leadása előtt, és mondja meg, hogy igényt tart a kedvezményre. Munkatársaink ellenőrizni fogják az igénylés jogosságát, és a kapott egyszeri kuponkóddal máris leadhatja a megrendelését a beépített kedvezménnyel.

Mit tegyek, ha elvesztettem a kártyámat?

Az NFC-chipben tárolt adatokat távolról nem lehet törölni, így a kártya megtalálója megtalálhatja, és ha szerencséje van, visszakaphatja. Amennyiben ez nem így történik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a csere érdekében.
Ha NFC-kártyáját bűncselekmény során ellopták, forduljon a hatóságokhoz.

Kérhető más kivitelben is?

Nem, mert a Loyalty Card NFT és NFC kártyák csak ebben a kivitelben készülnek, hogy egységesek maradjanak.

Vásárolhatok több Loyalty Card NFT-t?

Igen, de vásárlásonként csak egyféle kedvezményt lehet beváltani a bevachip.hu webshopban.

Regisztrálja az NFT-t! Ha NFT vásárlása után fizikai kártyát szeretne igényelni, kérjük, töltse ki gondosan az alábbi űrlapot.

Crypto Chip Token